Publicerad den Lämna en kommentar

Bra bok till farsdag 2023

En bok till far på farsdag är ofta en omtyckt gåva och det är inget undantag 2023. Det finns ett stort utbud av nyligen släppta titlar som passar att ge bort till din far. Nedan kommer lite förslag och tips du kan ha nytta av:

1. Elon Musk

Från författaren till Steve Jobs och andra bästsäljande biografier kommer här den otroligt närgångna berättelsen om Elon Musk, den mest fängslande och kontroversiella innovatören i vår era. En regelbrytande visionär som hjälpte till att leda världen in i epoken av elbilar, privat rymdforskning och artificiell intelligens. Och nyligen tog han över Twitter. En mycket intressant bok att ge bort till far.

2. Lyckobalansen : 10 enkla sätt att må bra varje dag

I sin nya bok utforskar läkaren Rangan Chatterjee lyckoforskningen och presenterar tio enkla steg för att öka lyckan i vardagen. Genom små förändringar kan du stärka din inre lycka och förbättra din fysiska hälsa. Det handlar om att minska stress genom att förenkla beslutsfattande, öka självmedkänsla, uppleva flow, hantera mobilanvändning och fokusera på andra för att öka ditt välbefinnande. Boken lär dig också skapa en motståndskraftig bubbla för att skydda dig mot livets påfrestningar. I dagens stressiga samhälle upplever vi alla perioder av mycket stress. Perfekt gåva till far.

3. Hej livet! : En biografi med en blandning av sött och salt

I boken ”Hela Sveriges Lasse Berghagen” delar Lasse Berghagen, tillsammans med författaren Marcus Birro sin livshistoria. Berättelsen är personlig och hjärtlig. Den tar oss genom höjdpunkter, svårigheter och avgörande ögonblick i hans liv. Han berättar om sina relationer med artistkollegor, sin familj och sin djupa kärlek till Dalarna med dess vackra natur. Boken skildrar också hans karriär på Svensktoppen, krogshower, kärleken till sin livskamrat Eva, men även de utmaningar han stött på, inklusive stalkers, förtal och mediarummel. Slutligen beskriver den det ögonblick när Lasse sjöng ”Teddybjörnen Fredriksson” inför en fullsatt Globen och möttes av en överväldigande kärlek från publiken, strax före pandemin.

4. Slowcooking – introduktion och 80 recept som alla kan laga, med tryckkokning

Perfekt farsdagpresent om din far gillar matlagning eller vill lära sig. Matlagning i slowcooker och tryckkokare är enkelt och ger fantastiska smaker. Du kan komna hem till färdig middag i slowcookern eller laga snabba måltider med tryckkokaren. Denna bok är en introduktion till matlagning i slowcooker och innehåller enkla och prisvärda recept med tydliga instruktioner och svårighetsgrader. Det är ett sätt att laga god mat med minimal ansträngning, och författaren hoppas att du kommer att bli lika förtjust i slowcooker- och tryckkokarmatlagning som många andra blivit.

5. Bilar : tuta och kör med nostalgiskt humör

I boken Bilar : tuta och kör med nostalgiskt humör tar bilhistorikern Peter Haventon oss med på en nostalgisk åktur genom historien med fantastiska bilder och berättelser om bilar från förr. Resan inkluderar reservdelsjakt i Danmark, en road trip i USA och bilder från svenska folks egna album och byrålådor i både svartvitt och färg. En underbar nostalgitripp för alla bilentusiaster! Passar alla pappor som gillar äldre bilar.

Alla dessa böcker finna att köpa hos internetbokhandeln Ordochbok.se till bra priser.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *